Несолодка випічка

Доставка несолодкої випічки: ролліні, чіабата, багету, хлібу в інтернет магазині allzora.com.ua!

Без хліба складно уявити життя. Про нього народ писав прислів’я, а мудреці притчі. Хліб є основою та прикрасою будь-якої трапези, адже він є символом гостинності.

Різновиди

Хлібобулочні вироби бувають самих різних форм: від маленьких булочок до великих буханок, але головна їх класифікація заснована на різних видах борошна:

  • борошно грубого помелу;
  • житнє борошно;
  • кукурудзяне, вівсяне, гречане борошно;
  • пшеничне борошно, з якого випікають традиційний білий та сірий хліб.

На allzora.com.ua представлений широкий асортимент хлібобулочних виробів, а саме:

  1. Батон – хлібобулочний виріб, який виготовляється з пшеничної муки. Батон подають до столу майже в усьому світі. Він особливо популярний серед українців, які не можуть уявити обідній стіл без нього. Батон ідеально підходить для приготування грінок, тостів, бутербродів, сухарів і канапок, а м’якоть батона можна додавати до фаршу для приготування котлет;
  2.     Ролліні - випічка особливої форми з витяжного тіста та начинкою за вашим вибором. Найбільш популярною начинкою є: гриби, яблуко, сир та зелень, бринза та шпинат, вишня, курка;
  3. Чіабата – це традиційний італійський хліб, який завоював прихильність багатьох гурманів в цілому світі. Цю випічку використовують, як в домашній кухні, так і в ресторанах та мережах фас-фуду.

      В основу тіста повинно входити якісне пшеничне борошно, яке просіюється декілька разів, а для того щоб отримати пори в середині хліба потрібно використовувати тільки натуральні інгредієнти та оригінальний рецепт (не змінюючи його).

Італійську чіабату використовують для приготування бутербродів, створення тостів та грінок, хот-догів для домашнього приготування, канапок та невеликих сендвічів.

Зазвичай поверхню хліба змащують оливковою олією, яка надає чіабаті унікального смаку та м’якості;

  1. Мафіни – неймовірно смачна, солодка випічка, яка стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Існує декілька різновидів мафінів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських — розпушувач.

В інтернет магазині allzora.com.ua Ви можете замовити будь-яку несолодку випічку представлену на сайті. Ми пропонуємо низьку ціну та завжди свіжі вироби. Якщо у Вас виникли запитання, зателефонуйте нам на гарячу лінію і наш консультант відповість на все, що Вас цікавить.

Ми не можемо знайти товари, які відповідають вибраному.