Масло та оцет

Рослинна олія – надзвичайно поживний продукт, який є незамінним помічником на будь-якій кухні. Зазвичай її використовують під час смаження м'яса, овочів та риби, а також додають до літніх салатів. Вибір рослинної олії відбувається за рахунок індивідуальних цілей людини.

Найбільш відомі види рослинної олії:

  1. Оливкова олія – виготовляється з м’якоті оливок, шляхом пресування. Нерафінована оливкова олія зберігає справжній аромат та смак стиглих оливок. Натуральна олія має жовто-золотистий колір. Вона містить менше вітаміну Е та жирних кислот, але чудово впливає на травну систему організму.

Найкращою для приготування їжі вважається оливкова олія екстра класу, фільтрована (Extra virgin olive oil) або нефільтрована (Extra Virgin Unfiltered Olive Oil);

  1. Соняшникова олія – найпопулярніший вид олії серед кулінарів та домогосподарок. Її отримують з насіння соняшнику шляхом пресування або екстрагування. В кулінарії застосовується для заправки салатів, смаження; в харчовій промисловості при виробництві консервів та для виготовлення жирів. Соняшникова олія містить в своєму складі вітаміни групи А, D, B, C;
  2. Гарбузова олія – отримують з насіння гарбуза шляхом холодного віджиму. Вона має темно-рудий, іноді майже чорний відтінок. У гарбузової олії специфічний аром та приємний смак. Використовується з метою оздоровлення і зміцнення організму;
  3. Соєва олія – виготовляється з бобів сої, зазвичай має жовто-солом'яний колір, характерний смак та аромат. Однією з основних переваг соєвої олії є високий вміст лецитину, який відповідає за роботу головного мозку. Її використовують для заправки холодних закусок, салатів, смаження риби або м'яса та випічки. Ідеально поєднується із східними прянощами і рисом;
  4. Кукурудзяна олія – виготовляється з недозрілих зерен кукурудзи шляхом холодного або гарячого пресування. Вона має жовто-золотистий колір та немає аромату. Це ідеальна олія для приготування майонезів, смаження м'яса, риби та нею заправляють літні салати.

В інтернет магазині allzora.com.ua можна купити соняшникову олію або будь-яку іншу за доступною ціною та швидкою доставкою до Вашого дому.

Оцет – основа для маринадів та консервованих овочів. В кулінарії його додають в соуси, заправки, столову гірчицю, салати, другі страви з м'яса диких та домашніх тварин, деякі супи, приправи. Зазвичай оцет використовують для створення гостроти, підкислення, відновлення та поліпшення кольору страви, забезпечення пухкості в тісті.

Найпоширеніші види оцту:

  • Столовий оцет – має сильний, різкий аромат та кислий смак. Фактично це розведена оцтова кислота з концентрацією 6% або 9%. Найчастіше використовують столовий оцет для заправки салатів з капусти та замість розпушувача;
  • Бальзамічний оцет є найбільш вишуканим та преміальним серед всіх оцтів. Він має насичений кисло-солодкий смак та темний колір. Його можна використовувати практично скрізь: до суші, морепродуктів, овочів, м'яса та навіть фруктів;
  • Винний оцет – має насичений смак та запашний аромат. Він стане чудовим доповненням до маринадів, салатів та соусів;
  • Яблучний оцет – найпопулярніший вид серед фруктових оцтів. В нього приємний м'який смак з легкою кислинкою. Його вважають надзвичайно корисним через вміст органічних кислот та мінеральних речовин. Частіше всього додають до страв з птиці та риби, маринади.

Купити оцет та рослинну олію на allzora.com.ua вигідно!

Якщо Ви бажаєте купити соняшникову олію та оцет високої якості від відомих українських та закордонних виробників, заходьте на сайт allzora.com.ua, перегляньте асортимент та оформляйте замовлення. Ми пропонуємо тільки високоякісні продукти за оптимальними цінами, а для постійних клієнтів в нас діє гнучка система знижок.

Відобразити як Таблиця Список

9 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку зменшення
Відобразити як Таблиця Список

9 елементи(ів)

на сторінці
Сортувати у порядку зменшення