Приправа до сала паприкаш 50г

Паприка, яку виготовляють із сухого молотого перцю, займає лідируючі позиції серед усіх приправ в угорській національній кухні. Вона дозволяє готувати смачну і поживну страву на основі сала - паприкаш. До складу приправи до сала паприкаш 50 г ТОВ "Огородник" входять сім ароматних спецій із гостринкою, серед яких на почесному місці – паприка. Прописалися серед них і рослини з далеких тропічних або субтропічних широт - висушені і найвищої якості. Купити приправу до сала паприкаш 50 г ТОВ "Огородник" в інтернет-магазині Allzora.com.ua можна в любий зручний для вас час, подзвонивши за вказаним номером або в "1 клік", додавши товар до кошика. І незабаром ароматна приправа буде доставлена за вказаною адресою. Вся продукція відрізняється високою якістю, оскільки ми цінуємо своїх клієнтів і націлені на повторне співробітництво.

24 грн
В наявності
Артикул
4820079242349

Хто бував в Угорщині або в угорськомовних селах Закарпаття, той на кожному кроці міг почути слово «паприка». Пояснення просте: більшість страв національної кухні угорці готують із використанням сухого молотого перцю – паприки. Паприка може бути гострою або солодкою, але завжди – ароматною, яскраво червоною і розсипчастою. Легше сказати, в яких угорських стравах паприки немає, ніж перераховувати, в яких вона використовується. У підсумку скажемо: словом «паприкаш» позначаються всі страви, до складу яких входить паприка. Є лише кілька виключень із «правила», але про них зараз не йдеться. Паприкаш НЕ ГОТУЮТЬ із яловичини, баранини, дичини, свинини або іншого жорсткого м’яса. А ГОТУЮТЬ із птахів, ягнятини, телятини, риби і … сала. Останнє найбільше нас цікавить, оскільки саме для цього продукту один із лідерів вітчизняного харчового виробництва – ТМ "Карпатські трави" виготовляє натуральну приправу до сала 50 г ТОВ "Огородник". Пряно-ароматичну суміш утворюють спеції, серед яких головуюче місце займає паприка. Щоб готова страва була смачнішою, використовується свіже сало з підчеревини. Цю страву вподобали собі й жителі інших національностей Закарпаття, назвавши її ласкаво «паприкашка». Не є перешкодою й те, що в цій страві майже всі прянощі з гостринкою - часник, цибуля, кмин, майоран, перець чорний мелений і перець чілі. Звичайно, є і паприка, яка забарвлює сало в яскравий червоний колір. Приправа до сала паприкаш 50 г українського виробництва ТОВ "Огородник" включає до свого складу всі потрібні елементи, тож надалі – відкритий простір для кулінарної творчості.

Спосіб застосування: порізане на шматки сало, вагою 500-600 г, із підчеревини або бекон, кладуть у скляний чи емальований посуд, заливають холодною водою, солять, додають перець чорний горошок, доводять до кипіння і на повільному вогні варять 25-30 хвилин.

Варене сало виймають і натирають або обсипають приправою «До сала паприкаш» Огородник™.

Склад: паприка, часник, цибуля, кмин, перець чорний мелений, майоран, перець чілі.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

Характеристика
Вага (кг) 0.05
Вид Для сала паприкаш
Вміст солі Сольові
Виробник Огородник
Упаковка Полімерний пакет
Вага упаковки 50 г
Країна-виробник товару Україна
Напишіть власний відгук
Ви залишаєте відгук на:Приправа до сала паприкаш 50г
Ваша оцінка

Доставка

Доставка 2-10 днів

УМОВИ ОПЛАТИ

• безготівкова оплата

• оплата при отриманні

• оплата картою Viza, Mastercard